torsdag 2 januari 2014

GOD FORTSÄTTNING


Nu har vi firat in allt som ska firas in tror jag väl. Julen är avklarad och nytt år har det blivit. 
En riktigt God Fortsättning till er! 
Trettonhelgen återstår men hos oss innehåller den inte mycket av firande utan snarare ännu en ursäkt för att koppla av och njuta av ledigheten. 

Först idag har jag efter väldigt lång tid hittat tillbaka till vävstolen. 
Inför julmarknaden behövde jag fylla på mitt förråd med grytunderlägg och satte då upp en sådan väv. Hann komma halvvägs och klippte ner i halvlek för att hinna få några fållade och klara. Först nu har arbetet återupptagits. Det får bli övervägande den sorten med rep för de sålde slut till julen. Tur att jag hade försett mig med ett litet replager här hemma så det bara var att köra igång. 

I höstas hade jag en liten gästvävare här som också fick prova på att väva ett eget underlägg. Mer om det kan ni läsa HÄR.
Medan Signe och jag provade på det här med vävning har den hemlighetsfulla mamman tassat runt i huset med kameran i högsta hugg. Döm om min förvåning när jag hittar det HÄR blogginlägget. Känner mig djupt hedrad, sträcker på mig och säger Tack!

Nu ska jag överge vävningen för en stund och passa på att ta en lång promenad när man för en gång skull har chansen i dagsljus. 

5 kommentarer:

 1. God fortsättning på det nya vävåret. Så fina grytunderlägg du väver.
  kramar Birgitta

  SvaraRadera
 2. Så mysigt ni har haft det, Signe o du. Viktiga stunder som ger minnen för livet.Och så fint du har det hos dig. Inte oväntat.
  God fortsättning på det nya året. Kram Monika

  SvaraRadera
 3. Jättefina grytunderlägg!
  Vad kostar underläggen och när är nästa säljtillfälle?

  SvaraRadera
 4. Nästkommande säljtillfällen hittar man i kolumnen till höger under "Kommande utställningar".
  Det är dock ganska långt kvar till nästa tillfälle men de går utmärkt att skicka om det skulle bli aktuellt innan. Hör av dig på sanna_karls@hotmail.com så kan vi säkert lösa det. De kostar 100 kr st.

  SvaraRadera
 5. Signe tackar så mycket för grytunderlägget som kom på posten. Hon kunde inte bestämma vem som skulle få det så vi gömmer det i hennes "brudkista" i väntan på framtiden. Tack för besöket. Och välkommen till oss när ni/du har tid och lust! / Ica

  SvaraRadera