onsdag 17 december 2014

JULKRANSAR


Vilken succé det blev med årets julmarknad! Mer besökare än någonsin och fabriken full av utställare.
Jag nämnde ju ett önskemål om lite pudersnö för stämningens skull och döm om min förvåning när vi står inne på marknaden under fredagskvällen och folk kommer in med snö i håret! Lite pudersnö var det inte tal om men väl 10-15 cm blöt snö! Nåväl, julstämning blev det definitivt!

Jobbade inför marknaden gjorde vi nog alla in i det sista. Fredagsförmiddagen ägnade jag åt att grädda struvor och packa i små söta cellofanpåsar med etikett. Det fanns fortfarande grytunderlägg som behövde fållas och sjalar som behövde fransas så febril aktivitet är en underdrift.

Några dagar innan marknadens öppning förvandlades köket även till kransfabrik och en hel hög med kransar tog form. Några av dem bjuder jag på här och hoppas att de ska skapa lite julstämning även hos dig.
Efter marknaden gick luften ur och det krävdes några dagars återhämtning men det var det värt, för det var en riktig kanonhelg!
Nu är det full fart framåt mot stundande julhelg, sedan lägger vi upp benen högt och njuter av glögg, godis och familj! 

2 kommentarer:

  1. Grattis till en lyckad julmarknad, men nog är det mycket arbete innan med allt som ska färdigställas. Förstår att dina kransar sålde bra... så jättefina och verkligen snyggt dekorerade!

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara kransar!! vet vilket jobb det är med en marknad, det tar minsann några dagar att repa sig.
    En god Jul önskar jag dej.
    Monika

    SvaraRadera