torsdag 16 juli 2015

PONCHO


Så här under semestertider brukar dagstidningen bli tunnare och tunnare och likaså är det med nyheter att komma med här. Då får man göra som journalisterna, man får plocka upp en väldigt gammal nyhet och göra den aktuell igen!

I höstas kostade jag på mig att ha vävlov. Det var fantastiskt! En par dagar ledigt då man bara fick fokusera på vävning! Jag längtar redan till hösten då jag kanske rent av kostar på mig ännu ett sådant.
Det som blev till den veckan var tre härliga ponchos i beige ull. Ett experiment som jag faktiskt blev riktigt nöjd med!
Supermysig att dra på sig under hösten och vintern, men med tanke på att solen inte alltid slösar med sina strålar under sommaren heller så kan den minsann komma lika väl till pass nu.

För snart en vecka sedan var det Hornmarken och som vanligt den dagen så bjöds det på det perfekta marknadsvädret. 20 grader och växlande molnighet. Jag vågar nog påstå att det var snudd på rekordmycket besökare för  det var ganska trångt på Horns gator!
Så roligt att en gång om året få träffa alla som man träffar just en gång om året! Det är nog mest därför jag står där jag står. Ett strategiskt läge för att samla på sig en massa härliga kramar  och hälsningar från nära och kära!
Om ett år ses vi igen!

1 kommentar:

  1. Inspirerande och kul att du visade... ponchon är toppen fin!

    SvaraRadera