lördag 2 januari 2016

VÄLKOMMEN 2016


God fortsättning på ett helt nytt och spännande år!
Att säga tack och hej till 2015 var inte svårt alls. Det har varit ett år fyllt med mycket sorg så nu känns det skönt att få skriva ny historia med ett nytt år!

När man sitter och tittar på vad man gjort under det gångna året så slås jag alltid av hur lite det är. Ibland är det oerhört frustrerande men ibland får man bara konstatera att det är så det är.
Som vanligt så inleder jag det nya året med stora förväntningar och stora förhoppningar! Just i år är året då jag ska hinna massor, just i år är året då jag kommer att vara som mest kreativ. Man ska ju sikta högt!
Just nu är det en veckas ledigt från jobbet vilket är välbehövligt och förhoppningsvis kommer jag att hinna disponera lite tid med att väva och att njuta av att faktiskt ha tiden till det.
Men först ska jag gå ut storstilat och uppfylla mitt ständiga nyårslöfte. Hinna hålla kontakten med vännerna. Imorgon packar jag bilen och åker på en lite besöksturné för att träffa några fantastiska, härliga vänner som jag inte träffat på evigheter. Ett långt löfte ska bli verklighet och jag längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar