söndag 24 augusti 2014

LÄNGESEDAN

Längesedan var ordet, men en evighet sedan ligger nog snarare närmare sanningen. 
Jag tror bestämt att det kom en sommar, sol och semester emellan. Men nu lyser alla dessa tre med sin frånvaro. Kvar blev regn, rusk och åter på plats på jobbet. Vi börjar väl få lite nog av regnet och rusket nu med det är åtminstone ett väder som lämpar sig bättre för inomhusaktiviteter såsom vävning bättre än vad sommarens sol gjorde.
Gåsögonlöparna är nedklippta och ligger nu och mognar innan det är dags för fållning. Tänker mig att fållningen kommer att passa bra till någon tv-serie längre fram i höst. Vi återkommer till dem en annan gång. 

Nu har det blivit dags för bröllop igen!
Efter midsommar satt jag och den blivande bruden i mitt kök och spånade på inbjudningskort och nu är de klara, utskickade och det är dags att börja ladda för bröllop igen!
Ni som kommer ihåg förra resan i februari/mars vet att en pläd står på agendan och nu ligger två tjocka flätor laddade och klara. Grått blir färgen den här gången.
Förhoppningsvis blir den här resan en aning mer problemfri än sist!
Tanken var att jag skulle kommit igång med det här projektet på semestern men det lockade inte direkt att väva en ylleväv i sommarvärmen så då får det gå desto fortare nu istället! 1 kommentar: