torsdag 15 september 2011

ORDNING OCH REDA

Nu har hemmet kommit på fötter igen! I lördags ägnades hela dagen åt att få ut dammråttorna och låta var sakt hitta hem till sin plats igen. Bersån blev klippt och innte lukade det såpa och nystädat. Vad skönt det känns när man med gott samvete kan sjunka ned i soffan på kvällen. För min egen del var det även en lyx att bara få vara hemma en hel lördag då det varit mycket farande och flängande på sistonne.

När det väl var nystädat här hemma och golven nytorkade tyckte jag att det passade bra att få färdig min nya hallmatta och få lägga på den. Jag vävde den i somras men sedan har det kommit så mycket annat imellan så den har fått stå åt sidan men nu äntligen är fransarna knutna och den ligger på plats. Jag vävde den med tanken att den skulle passa min björktapet som jag bara älskar och njuter av varje dag.
Det är så svårt att tänka sig att vår hall som nu är vit, luftig och fräsch var mörkbrun och murrig när vi flyttade in. Vilken skillnad!

Att ta ett bra kort på mattan på plats visade sig vara så gott som hopplöst. Hallen är inte särskilt stor så det var svårt att veta var man skulle göra av både sig själv och kameran när jag skulle ta kort så därför får ni ta det som det är.
1 kommentar:

  1. Härlig känsla du beskriver... med nystädat hus! Och jättesnyggt med den nya mattan, den matchar verkligen tapeten/ Hälsningar Irené

    SvaraRadera