måndag 17 oktober 2011

MINNEN FRÅN LOPPISSOMMAREN

Visst har det varit en härlig loppissommar!
Ni brukar ju få se mina loppisfynd, så varför göra undantag den här gången. Enda skillnaden är att den här tillkom i somras då jag och mina föräldrar var på söndagsutflykt till Moheda och Ör. Dessa två ställen har jag berättat om tidigare så nu tjatar jag inte mer.

Jag åkte dit med intentionen att köpa ett litet bord som skulle stå i det ganska märkliga utrymmet i vår övre hall. När vi går där och botaniserar bland alla vackra möbler är det som om blixten slår ner från en klar himmel hos mina föräldrar. De blir rörande överens om att i utrymmet ska det minsann inte stå något bord utan det ska vara ett pottskåp. Ja det ska sannerligen vara ett pottskåp, det är de mycket bestämda över. Jaja, sagt och gjort vi fick lägga om kurs och börja leta pottskåp istället. För vad hade väl min åsikt för betydelse i  det hela? Jag var väl kanske inte så svårövertalad... Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig. (även om det sitter långt inne hos mig och kräver ett stort mått av övertygelse)
Pottskåp hittades, inhandlades och kördes hem. Väl hemma visade det sig passa jättebra. Men nu var man ju tvungen att ha en tvättservis ovanpå också. Skulle vi bli tvugna att åka på loppisresa igen? Som tur är har jag en mamma med ett stort mått av ordning och reda hemma. Hon visste att det fanns just en tvättservis hemma på deras vind som kommer från min farmor och farfar och den pryder nu sin plats på vårt pottskåp istället för på föräldrarnas vind.
Det hela fick kompletteras med två vackra handdukar med mitt monogram på, så nu kan smutsiga gäster bliva rena igen! 

1 kommentar:

  1. Så fint det blev med pottskåpet och passande tvättservis... plus att din fina handuk med monogram, blev "pricken över i´t" som man brukar säga:)
    Hälsningar Irené

    SvaraRadera