fredag 11 november 2011

111111


Det har pratats så mycket om den här dagen så länge. Men den här dagen är speciell för mig varje år för det är min mammas födelsedag. GRATTIS MAMMA!

Hon är en sån där typisk kvinna i sina bästa år som har allt och önskar sig inget. I år ska hon få en annorlunda present, men jag hoppas att hon ska bli glad i alla fall. I år blir temat hembakat. Har bakat tre sorters kakor som förhoppningsvis ska kunna förgylla hennes frys och lite hembakat knäckebröd dessutom.
Min tanke var att ni skulle få se lite snyggt arrangerade bilder på dessa läckerheter men så imorse så hostade jag sönder ett revben så nu rör jag mig så lite som möjligt och gör i det närmaste ingenting, utom att andas lite försiktigt. (och skriver ett litet blogginlägg!)
Hoppas att de smärtstillande tabletterna som doktorn skrev ut snart ska kicka in och göra underverk.
Önskar er alla en fantastiskt trevlig helg!

2 kommentarer:

  1. Aj,aj, stackars dig, har gjort det en gång så jag vet det gör ont. Vilken snäll dotter du är mot din mor, det är nog det bästa man kan ge en mamma som har allt och är nöjd med livet. Lite hembakt går direkt till hjärtat, krya på dig nu och ha det så gott du kan hälsar Lisbeth

    SvaraRadera
  2. Låter inte så kul, men jag hoppas att det läker snabbt. Önskar dej en trevlig helg och du får ta det lugnt.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera