söndag 6 november 2011

INSYNSSKYDDAT

Min sambo hade ett vitrinskåp som blivit så där gult och fult som bara svensk furu kan bli. Härom veckan åkte skåpet iväg på omlackering och så här belv resultatet när det kom tillbaka. Vi blev riktigt nöjda.
Det hade ju suttit fint med en före och en efter bild, men om man inte kommer på det förren efter är det svårt att göra något åt saken.
Helgens projekt har varit att göra nedre delen av skåpet lite mer insynsskyddat. Jag plockade glad i hågen in alla våra CD-skivor och sällskapsspel i skåpet och oj vad färgglatt och rörigt det såg ut. I helgen har jag rådit bot på det genom att klä insidan av de glasrutorna med spets. Det blev jättebra och nu ser det inte längre ut som om bomben slagit ner i vårt vardagsrum.

Vi har även tagit tag i att göra i ordning näst sista rummet här i huset och det känns så skönt att ha kommit igång med det. Varje gång någon frågat om vi är färdiga har man hela tiden fått svara att det är två rum kvar, men nu kan man äntligen snart säga att det faktiskt bara är ett rum kvar. Det är vad som så småningom ska bli kontor som nu håller på att förvandlas från klarblått till beige och blommigt. Det blir nog bra vad det lider. Härom kvällen när jag stod och målade stannade våra grannar till och hälsade på och de sa när de kom in att nu är det som det ska för nu luktar huset målarfärg igen. Just precis så var det första tiden innan vi flyttatde in, målarfärg, målarfärg och målarfärg. Folk förknippar liksom vårt hus med doften av målarfärg. Gott att vara igång igen i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar