måndag 12 december 2011

HJÄRTLIGT

Kommer ni ihåg min stress över allt som skulle bli färdigt till julmarknaden. Alla halsdukar och mattor.
Men hur gick det då? Jodå, siktar man bara högt så kommer man alltid en bit på väg. Halsdukarna blev färdiga och fransades på plats. En av dem fick inte hänga många minuter innan den såldes så den kommer ni tyvärr inte få se, men de andra ska ni få se lite längre fram. Nu har jag nämligen tagit jullov från vävverkstaden och då kan det ju passa bra med lite sådant att visa er.

Jag hade för avsikt att hinna klart med två julmattor men det blev bara en, vilket kändes skönt. En aning mindre stressigt.
Det blev en vit matta med slarvtjällshjärtan och det var många som var framme och kände på den. Det är roligt med lite mattor som drar blicken till sig och detta blev en sådan.
2 kommentarer:

 1. Jag har också tagit ledigt från vävningen nu, men tyvärr har jag inte. Så jag kanske gör en varpfläta och drar på, så ser det lite roligare ut. Ska försöka fixa lite julstämning här hemma. Ute ligger snön kvar. Idag regnar det. Vägen är som en såphal tvättbräda. Gillar inte alls det.
  Vilken fin hjärtematta.
  Ha det så gott.
  KRam Birgitta

  SvaraRadera
 2. Roligt att få se din fina matta med hjärtan... verkligen fin och lite annorlunda! Jag har också tagit jullov från vävstolen, här är det nu städning plus matlagning till jul på programmet, under veckan/ Irené

  SvaraRadera