söndag 11 mars 2012

BLÅTT ÄR FLOTTI vanliga fall är jag inte så värst förtjust i blått. Här hemma finns det nästan inte en enda vrå som är blå utom det lilla rum som denna matta är tänkt till, nämligen badrummet. När det här badrummet renoverades senast var det underförstått att det skulle vara blått för alla badrum var helt enkelt blå just då. 

Märkligt nog så sitter det just nu blå vävar i både den stora och den lilla vävstolen. Tror nästan att jag fått en liten blå bacill. 
Det här ska i alla fall om allt går som det ska bli en matta till vårt badrum. Det blir ett virrvarr av en massa olika blå och grå nyanser. Förhoppningsvis räcker varje färg ända fram till slutet. Det är väl det som ständigt är det svåra. När jag är riktigt noga brukar jag väga trasåtgången , men den här gången kör jag på gehör.
Sedan övar jag på att slå in lite rosengång här och var. Det är nått som jag tycker är knepigt att få riktigt snyggt så jag får väl helt enkelt fortsätta öva.

Vad det är för blått och flott som sitter i den lilla vävstolen kan vi kika på nästa gång. 

2 kommentarer:

 1. Så kul att du visar din rosengång! Blått gör sig så snyggt i mattor, men som du säger kanske passar det det inte in överallt. Jag håller tummarna för att dina trasor räcker hela vägen.
  Lycka till/ Hälsningar Irené

  SvaraRadera
 2. och jag är en blå människa och skulle kunna ha blått i vartenda rum ;).
  Jättefin matta, hoppas det räcker.
  Hälsningar Monika

  SvaraRadera