tisdag 4 september 2012

STÅRLTRÅDSFROSSA
Förra gången fick ni se takkronan, men det stannade inte vid det. Det blev en ståltrådsfrossa utan dess like. Som sagt, ståltråd, tänger pärlor och tålamod.
För att komplettera takkronan blev det sju stycken matchande ljuslyktor som hänger i fönstren på vår altan. Även dessa avslutades med ett hängande hjärta, för på vår altan finns det gott om hjärterum. Tyvärr har ju vädret inte bjudit på särskilt många kvällar då man kunnat sitta ute länge och njuta av ljuslyktorna. Har det inte varit för kallt så har det kommit små flygande och bitande vänner på besök, men nu är hösten här och vi ser fram emot en ny härlig utesittar-sommar!

7 kommentarer:

 1. Ljuvliga! Vilket tålamod för att orka göra mer än en... /Ica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kräva en smula vilja att orka göra sju likadana... Men man är åtminstone nöjd nä man är klar!

   Radera
 2. Förresten, hur tvättar man löparen med papperssnöre? Går det? Än är det bara lite småfläckar som jag försiktigt gnuggar bort med trasa men vad gör jag om jag (eller barnen) spiller ordentligt på den? Jag vill ju våga använda den! /Ica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan klara dig ganska länge med att "skura" på fläckarna med en trasa men den går även att handtvätta och antingen torka hängande eller ännu hellre plantorka.
   Du behöver inte vara rädd för att "ta-i" när du torkar fläckar, den är ganska stryktålig.

   Radera
 3. Så proffsiga ljuslyktor du gör och pricket över "i" med vidhängande hjärta! Jag förstår att det behövs mycket tålamod och envishet för att få till det så snyggt/ Hälsningar Irené

  SvaraRadera
 4. Ohh så fina lyktor,gillade din krona den var såå snygg:)

  Kul att du vill vara med i utlottningen - önskar dig lycka till;)
  Kram till dig.

  SvaraRadera