torsdag 28 april 2011

LOPPISFYND
Att gå på loppis utan att få med sig något hem verkar vara stört omöjligt. Men lika glad är jag för det. Skulle egentligen inte besökt vår gigantiska second hand affär men när jag ändå åkte förbi och det var öppet råkade jag slinka in. Hittade först några underbara handvirkade spetsar och trodde att det var allt jag skulle få med mig hem tills mina ögon råkade landa på de mest underbara koffertarna. Stora härliga plåtskodda amerikakoffertar...  Inte bara en utan två....
Jag hade tänkt att den ena skulle göra sig utmärkt på hallen en trappa upp men det visade sig att den var några centimeter för bred. Har ägnat dagen åt att flytta runt lite på den och just nu har den fått landa i vardagsrummet, men det kan hinna ändra sig många gånger. Den andra kofferten står fortfarande kvar i affären eftersom jag inte hade plats i bilen men på lördag ska jag förhoppningsvis få hem den.

 


En härlig gammal tratt slank också ner i kundkorgen....
Det är tur att de inte har öppet varje dag på Erikshjäplen, och det är tur att jag numera har 165 kvm istället för 32 som tidigare!


2 kommentarer:

  1. åh vad vackert det är! du har stilen!

    SvaraRadera
  2. Tack! Önskar bara att jag kunde ta kort som du...

    SvaraRadera