torsdag 23 februari 2012

38 STYCKENJag har en bekännelse. Jag lider av ett allvarligt missbruk. Jag är konsollmissbrukare.
Jag brukar inte prata så högt om det, men nu känner jag att det är lika bra att erkänna. Det är en liten konsoll från IKEA som heter Ekby. 
Här kommer ett smakprov på en kavalkad av dessa konsoller som finns i mitt kök. Det är närmare bestämt 15 st som pryder min stora köksvägg.
Den här hyllväggen var något av det första jag drog igång med när vi fick huset, men det tog enda till dagen innan julafton innan jag faktiskt lyckades få den på plats med tillsågade, frästa och målade skivor i den längd som det tagit mig ett halvår att komma fram till. Men nu sitter de där och de är fantastiska. Man kan möblera om hur mycket som helst och de sväljer mer än man kanske kan tänka sig. Det är så skönt att få upp alla sina kokböcker i köket. Det finns ett hörn för alla teälskare inklusive mig själv.
Den ljuvliga smörlådan i trä har jag fått av min pappa. Tack snälla, jag gläds åt den varje dag!

Men åter till mitt konsollmissbruk. Dessa finns snart i varje rum. Jag har 3 st i vardagsrummet, 6 st på kontoret, 15 st i köket och 14 st i vävverkstaden. Jag kan även ha missat några, men jag hoppas att ni förstår allvaret i det hela.
Nu ska jag likt Maria Montazami räknar sina tofsar ska jag räkna mina konsoller.

2 kommentarer:

 1. HAHAHA, det går an, som dom säjer- när det inte är värre missbruk än så.
  Och när missbruket blir så fint! och användbart.
  Det är bara att uppmuntra:).

  Det är fina saker du satt upp och vilka olika teman och vrår du kan skapa.
  Kör på! :)
  hälsningar Monika

  SvaraRadera
 2. Det blev ju riktigt bra, men jag skulle aldrig få upp så många konsollhyllor hos mej - finns inte så mycket vägg i mitt kök.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera