torsdag 9 februari 2012

PYSSELVRÅ

Innan renovering

Det är ju alltid roligast att visa det senaste projektet, och det kanske är att börja i fel ände, men då får det bli så.

Det här rummet hade senast använts som barnrum och kändes inte riktigt som det kontor som vi tänkt oss. Det har stått still länge med renoverandet här i huset men nu är kontoret klart för inflyttning. Taket är lagat och målat, väggarna är målade och en fondvägg har kommit på plats.
Som jag berättade i förra inlägget så saknar vi dock skrivbord men jakten pågår. Rummet är alltså inte färdiginrett men min egen lilla pysselvrå med mitt hembyggda klipp-och-klistra-bord är på plats.
Bordet är byggt av två benbockar från IKEA som är höj och sänkbara. Därpå har jag sågat till en formplyfa som jag kantat med vit foglist och vips blev det ett klippbord i den storlek som jag själv ville ha det. Just nu är bordet högt så jag kan stå och jobba vid det.
Sen har jag köpt billiga tidskriftssamlare som jag tapetserat med tapet som blev över. Man kan aldrig få för mycket tapet över, man kan göra så mycket skoj av det!
Längst in i hörnet står en fantastisk gammal lådsats som jag hittade i ladugården hos mina svärföräldrar. Den är helt perfekt att ha mönstrade och omönstrade papper i. Det gjorde ju heller inget att den matchade bänkskivan. Hoppas på att även hitta ett passande skrivbord.

Tycker ni att det är väldigt mycket ordning och reda så beror det på att jag inte flyttat in i min pysselvrå ordentligt än.

3 kommentarer:

 1. Jag tycker det ser fint ut.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. vilken härlig gammal byrå. o fantastiskt med en pysslevrå. snart blir det nog stökigt- som det blir när man skapar.:)
  kram Monika

  SvaraRadera
 3. Härligt med en egen pysselvrå... och fint blir det också!
  Trevlig Helg/ Irené

  SvaraRadera